Voeg je koptekst hier toe

Het BSO-huis

De nieuwste club van De Kinderkamer

Het BSO-Huis is de nieuwste club van De Kinderkamer. Het is een club voor coole jongens en hippe meiden, zoals jij. Je kunt er bezig zijn met allerlei toffe dingen na schooltijd en in je vakanties. Of dat nu spelen, dansen, koken of muziek is. In ons BSO-Huis kun je jezelf zijn, krijg je alle ruimte om te spelen, te ontdekken en is elke dag een ander, nieuw avontuur. Met jou in de hoofdrol. Een superplek dus!

Groepen

Groepen gebaseerd op leeftijd én interesse

Bij De Kinderkamer kunnen kinderen, afhankelijk van hun leeftijd en persoonlijke behoeften, twee groepen doorlopen: de jongste kinderen en de oudste kinderen. Deze groepen zijn afgestemd op de leeftijd en interesses van de kinderen.

Voor de jongste kinderen van het bso-huis biedt De Kinderkamer een scala aan mogelijkheden. Na schooltijd hebben ze tijd om samen te eten, te ontspannen en over hun schooldag te praten. Vervolgens kunnen ze diverse speelkamers verkennen, waaronder ateliers, lego, playmobil, poppen, barbie en de bibliotheek, of buiten spelen. Er wordt altijd een creatieve en sportieve activiteit aangeboden.

Voor de oudere kinderen is er een speciale tienerhoek in het bso-huis. Hier kunnen ze poolen, pingpong spelen, dansen in de disco, air hockeyen enzovoort. Daarnaast is er tafeltennis en ruimte om te ontspannen of buiten avonturen te beleven. Dit biedt een mooie overgang naar het voortgezet onderwijs.

Meer dan alleen opvang

Activiteiten met vrijheid en structuur

Het BSO-Huis van De Kinderkamer biedt meer dan alleen opvang; het richt zich op de groeiende zelfstandigheid en behoefte aan structuur en warmte van kinderen. Dagelijks worden diverse activiteiten aangeboden, waarbij kinderen de vrijheid hebben om te ontdekken en te leren. Het BSO-Huis staat voor opvoedkundige en ontwikkelingsthema’s, zoals zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, creativiteit en groei. Dit gebeurt in een enthousiaste en zorgzame omgeving, waar kinderen zich thuis voelen en waar De Kinderkamer meehelpt bij de opvoeding. Elke dag is anders en biedt nieuwe leermomenten, inclusief de mogelijkheid voor huiswerkbegeleiding.

Vervoer

Veilige en herkenbare vervoerservice

De kinderen worden bij voorschoolse opvang naar school gebracht en bij naschoolse opvang door ons opgehaald, bij voorkeur in de klas zodat we van de leerkracht vernemen hoe de schooldag is verlopen. Het ophalen van uw kind gebeurt te voet, met de fietskar, de auto van de kinderkamer of per taxi. Wanneer uw kind gebracht of gehaald wordt per taxi, dan is daar altijd een medewerker van de kinderkamer bij aanwezig. Onze eigen auto’s zijn voorzien van gecertificeerde autostoelen.

Tijdens het ophalen is het belangrijk dat wij herkenbaar zijn, daarom zijn onze fietskarren en onze auto’s geheel in stijl van de kinderkamer. Daarnaast zien de kinderen ons al van ver… Onze paraplu’s steken uit boven de massa en zo worden we gezien.

Kinderdagverblijf

Over het kinderdagverblijf

Communicatie

Hygiëne

Veiligheid

Inrichting

Tarieven