Voeg je koptekst hier toe

Onze kracht

Stap in de kinderwereld!

De Kinderkamer werkt met een Manager Kinderopvang Pedagogiek. Zij wordt ondersteund door twee pedagogisch medewerkers plus, welke samen de pedagogisch medewerkers begeleiden in het waarborgen van de pedagogische kwaliteit. Als team zullen en kunnen alle medewerkers adequaat reageren op alle zaken die gedurende de openingstijden gebeuren en waarvoor directe actie vereist is. 

Manager Kinderopvang Pedagogiek

Het vertrouwde aanspreekpunt voor kwaliteit en zorg

De Manager Pedagogiek kan voor ouders en medewerkers door haar aanwezigheid de rol van vertrouwenspersoon vervullen en uw vragen en suggesties aanhoren en waar nodig stappen ondernemen. Zij draagt zelf zorg voor haar eigen medewerkers, de teamsamenstelling, het pedagogisch beleid, de veiligheid, naleving van de wettelijke normen en alle andere belangrijke zaken.

De kwaliteit van onze kinderopvang en de aandacht voor het kind is voor een groot deel afhankelijk van onze medewerkers. Om deze kwaliteit te waarborgen, besteedt De Kinderkamer veel zorg en aandacht aan haar medewerkers. Wij nemen medewerkers met relevante diploma’s uitsluitend aan op basis van een zorgvuldige selectie en na overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Krijg een kleine impressie
van de Kinderkamer

Solliciteer nu

Word nu ook deel van ons kinderopvang team

Als jij gepassioneerd bent over het bieden van hoogwaardige kinderopvang en een positieve impact wilt hebben op de ontwikkeling van kinderen, dan is dit jouw kans om bij ons te komen werken. Vul het onderstaande formulier in en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Kinderdagverblijf

Over het kinderdagverblijf

Communicatie

Hygiëne

Veiligheid

Inrichting

Tarieven